Versgemaakt Voskuilen

Nederlands bekendste gehaktballen en rookworsten. Hoogwaardig hygiënisch. In een geavanceerde klimaat productiestraat. Deze compleetbouw bevat hoogwaardige verwerkingsruimtes in een slimme logistieke koelrouting.

Voskuilen
Henk Voskuilen

Connectie
Gerald

Soest
2200 m2

Verwerkings ruimtes
#1

Pionier

“Ik vind het wel sjiek gewoon”, vertelt pionier Henk Voskuilen als we hem vragen naar het hoe en waarom van de inktzwarte verpakking. Voskuilen Vleeswaren is een bedrijf met een uniek verhaal. Een verhaal van briljante ideeën en hard werken. Recht tegen de stroom in. Keuzes maken. Innoveren. Elke keer weer. Iedere dag. Wat dat betreft is het net Mucon.

#2

Gewoon

Scherp. Recht door zee. Een fijne smaak voor noviteiten. Een lange lijst van productintroducties. En... eeuwige trouw aan het gebruik van vers vlees. Dat stelt eisen aan de kwaliteit van de verwerkingsruimten. Mucon denkt mee bij elke groeistap. 

#3

Zeker

“Nee”, vult Jan Willem Smits aan. “Niets gebeurt hier zomaar zonder reden.” Het draait om verse grondstoffen en hoogwaardige productieprocessen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Bij Voskuilen wordt geportioneerd met de slimste meetapparatuur, gegaard onder exacte condities, verpakt in zwarter dan zwart... Het lijkt wel magie.

#4

Condities

Uitsluitend vers vlees. Zelf geselecteerd. Alleen de beste grondstoffen. Volgens unieke receptuur. De betrouwbaarste mensen. Uit eigen geledingen. Hier werken echte vakmensen met kostbare mechanica in geconditioneerde ruimtes, waar slechts zacht een deuntje te horen is.

#5

Details

“Een goed advies kun je maar beter opvolgen”, aldus Henk, terwijl hij vertelt over zijn tipgever Huijbregts van Koeltechnisch Bureau Brabant.“Wij werken graag met bedrijven waar je geen nummer bent.” Begrijpelijk, temeer als je bedenkt dat Voskuilen een indrukwekkende staat van dienst heeft op het gebied van bouwen, verbouwen en innoveren. 

Ging het dan altijd van een leien dakje? “Soms wel, soms niet”, markeert Voskuilen. “Soms doe je drie stappen voorwaarts en ineens weer ééntje terug.” Het komt aan op fundamentele waarden. Afmaken waar je mee bezig bent. Afspraken nakomen. Zeggen waar het op staat, ook als het even tegenzit. 
"Mucon?" Ja, Mucon heeft dat goed gedaan.

Henk Voskuilen

 

Voskuilen
Zuidergracht 20
3763LV Soest
Nederland
06-123456789

Meer Verwerkings ruimtes projecten